Zaquan Adha dilabel sebagai gay? Haha.. Ni mesti ada mamat gay yang bajet maskulin habis and seksi dan mampu nak mengorat Zaquan Adha lepas tu frust menonggeng sebab tak mampu berbuat begitu. Haha.. Tapi kalau bukan mamat gay yang tinbulkan isu ni, maybe pesaing kepada Zaquan Adha yang nak berebut si Ayu Raudhah kot. Hohoho.. Seriously aku tak faham kenapa Zaquan Adha boleh tangkap cintan dengan Ayu Raudhah sebab bagi aku, diorang macam tak sesuai la. Pastu personaliti Zaquan Adha dengan Ayu Raudhah macam jauh beza kot. Senang citer bagi aku Ayu Raudhah tak lawa! Wakakaka.. Mampoi la Zaquan Adha nak cakap apa pun.

Zaquan Adha ni orang Seremban je. So member kepada member aku jugaklah. Walaupun aku tak pernah bau kasut dia lepas main bola tapi ada la kenalan-kenalan aku yang rapat dengan dia. Kiranya kawan aku ni kalau dia hari-hari main bola masa kecik dan ditrain ayah si kembar ni, maybe boleh jadi superstar jugakla. Walaupun main bola pakai kasut Sparx je masa tu. Muahaha! Tak mungkin sangat-sangat la si Zaquan Adha ni gay sebab bapak dia garang and tegas, displin tinggi kira pandai didik anak la. Pastu tengok la taste kembar dia si Aidil Zafuan tu, kawin dengan Rita Rudaini kot. Walaupun tua. Muahaha!  Tapi baik poiiitt!!

Nak tahu apsal aku cakap diorang tak sesuai? Tengok gambar dekat bawah ni cukuplah.