Teman Lelaki Baru Michelle Melodi (GAMBAR)

Ahaha.. Penyerang gosip yang diserang gosip. Selalunya Michelle ni yang akan serang artis-artis yang tengah sibuk dicerita orang ramai sebab gosip-gosip terbaru dalam rancangan dalam TV3 yang diketahui ramai iaitu Melodi. Kalau abang Nas buat terjah ni nanti, boleh ke nak terjah si Michelle Wee ni dengan teman lelaki @ boyfriend terbaru dia yang merupakan seorang pengacara rancangan TV3 juga iaitu Remaja. (Takbleh buat sound Remaja). Hehehe..

Ramai orang cakap yang Michelle Melodi ni sanggup memeluk agama Islam demi  cintanya terhadap teman lelakinya, Deqwan Remaja atau nama sebenarnya Tengku Naharuddin. Tapi Deqwan bukanlah satu-satunya teman lelaki berbangsa Melayu yang Michelle Melodi pernah ada kerana sebelum ni orang cakap teman lelaki dia pun orang Melayu jugak. Hopefully yang kali ni kekal lah ya Michelle and Deqwan. Kalau tak aku suruh abang Nas terjah kau Michelle. Hehehe.. Good Luck! Korang tengoklah gambar kemesraan Michelle Melodi dengan teman lelaki barunya Deqwan Remaja.

13 thoughts on “Teman Lelaki Baru Michelle Melodi (GAMBAR)

  1. arifjer

    dah tu keje die, die wajib cari bhn tuk gosip orang. nak buat camne, so skg kne balik la kat die.

    ouh baru aku tau, act b4 dis laki melayu yang dorang ckp tu aku la. hahhaha.

    btw, pict yg kiss kat bilik tuh. cube fikir, mane tau die nah tdo nagn deqwan ke>

    Reply
  2. ohlalala

    hmm deqwan is a great guy. i knew him since high school. dia tetap ramah sampai sekarang. He know how to have fun with his frens, but bukan la macam smoke or drink or take pills.

    Salute Deqwan coz sampai sekarang he is still the same person. =)

    Reply
  3. Uzair

    Deq wan ni junior aku dulu sebelum dia pindah g IKRAM.satu bilik lagi.Kitaorang siap ada studio untuk practise nyanyi.Dia ni dulu ada grup mcm accapella.Selalu practise lagu Gemawan dulu..haha..haha..bapak lama citer ni.

    Reply
  4. Pingback: Betty Benafe Beri Amaran Hal Gambar Seksi • RidzuanRichie.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge