p1 wimax, p1 4g, packet one

Fuhhhhhhh! Teraso lamo gilo tak update blog niaaa haaa.. Almaklumlah busy dengan memperkukuhkan lagi pendapatan pasif Monavie dan yang lain-lain. Sekarang bila sudah ada kelapangan, tergerak hati untuk merujuk kelebihan-kelebihan kerja makan gaji.

Aku rasa apa yang ditawarkan P1 kepada aku memang lumayan memandangkan aku hanyalah seorang drop out dan mungkin sekali tidak akan ada company lain yang berupaya tawarkan aku gaji lumayan macam ni. Jadi aku terima dan berharap aku dapat belajar sebanyak yang mungkin daripada Packet One Networks Sdn Bhd.

Jadi jika aku sudah tidak bersama P1 lagi, aku boleh gunakan portfolio ketika bersama dengan syarikat telco ini semasa interview dengan syarikat lain yang mana gajinya mungkin lagi lumayan lagi. Hihihihi..

Walaupun naik pening kepala otak aku fikirkan tawaran P1 ni, aku rasa ada baiknya aku terima demi masa depan keluarga dan insan-insan yang tersayang dalam hidup aku. Selain itu, mudah juga untuk aku berurusan dengan institusi perbankan untuk pelbagai urusan mendatang.

P/S: Selain itu nak buktikan walaupun gaji besar, saya masih cari pendapatan sampingan dengan Monavie!