Khas Buat Penyimpan & Peminat Bitcoin

Bitcoin

Bitcoin merupakan salah satu digital currency yang sah digunapakai satu dunia termasuklah Malaysia. Cuma penggunaan di Malaysia masih belum meluas lagi. Jika di luar negara terutamanya US dan juga di alam maya (online) anda boleh membeli belah dengan membayar menggunakan Bitcoin. Malah ramai jutawan di US dan China kini melombong Bitcoin.

Menariknya Bitcoin ini mempunyai ‘ NILAI ‘ nya yang tersendiri. Nilainya boleh dikatakan agak menarik perhatian seperti nilai emas. Naik dan turun. Tetapi jika diikutkan pada tempoh masa maksimum daripada hari wujudnya Bitcoin, nilainya daripada bawah USD1.00 kini telah mencecah USD281 untuk setakat hari ini dan suatu ketika dulu ianya hampir mencecah USD1,000!

Bayangkan anda pernah beli bitcoin sebanyak 1,000 unit BTC. Dan kini anda mempunyai kekayaan Bitcoin berjumlah melebihi USD280,000. Dulu modal bawah daripada USD1,000 tetapi sekarang 280 kali ganda keuntungan! Inilah dinamakan keindahan membuat pelaburan Bitcoin. Kalau dulu 1,000 unit BTC hanya boleh beli sebuah laptop, tetapi sekarang saya rasa dua atau tiga buah rumah teres pun boleh dapat.

bitcoin

Bagi sesiapa yang sudah pun memiliki Bitcoin, saya syorkan anda gandakan Bitcoin anda di satu platform yang kukuh dan betul-betul wujud. Anda boleh deposit menggunakan Bitcoin dan juga menerima pembayaran (withdrawal) ke dalam akaun Bitcoin anda.

Sementara anda menunggu nilai Bitcoin meningkat, apa kata anda menambah jumlah bilangan unit Bitcoin anda 5% – 8% setiap bulan. Bilangan unit meningkat, nilai Bitcoin meningkat! Saya begitu teruja apabila platform ini boleh membantu untuk tambah kuantiti unit dan nilai unit Bitcoin.

bitcoin

Jika anda menyimpan 1 BTC, dalam masa setahun anda mungkin peroleh dalam 0.6 BTC lebihan dan menjadikannya terkumpul sebanyak 1.6 BTC.

2 BTC menjadi 3.2 BTC | 3 BTC menjadi 4.8 BTC | 4 BTC menjadi 6.4 BTC dan seterusnya. Ini adalah untuk tempoh setahun. Ini adalah jangkaan, mungkin anda boleh peroleh lebih rendah dan juga boleh lebih banyak. Namun secara puratanya 60% setahun.

Jika anda ingin ketahui lebih lanjut mengenai platform yang saya percayai ini, bolehlah hubungu saya melalui ruangan Call Me. Selain itu anda boleh terus boleh hubungi saya melalui Whatsapp / SMS di 013-2222529.

Saya sudah mempercai platform ini hampir 4 tahun. Ambil masa setahun untuk selidik dan 3 tahun sebagai investor di platform ini. Jika anda ingin ketahu lebih lanjut boleh hubungi saya dan saya kongsikan fakta serta bukti yang saya ada.

One thought on “Khas Buat Penyimpan & Peminat Bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge