Aku sekarang ni kerap mengungkitkan isu awek, lesen kereta, kereta dan masa depan. Aiisshhh! Kan senang kalau family aku banyak duit, daripada dulu lagi aku dah amik lesen kereta. Kadang-kadang bila dah ada duit, masa pulak takde.

Ok sekarang ni, aku dah ada duit dan masa jadi aku dah pun amik lesen kereta tapi tak lopeh laie P haaaa.. Lesen L pun terkial-kial nak kluar. Kimakzi punya amoi Inmaju. Hoho!

Bila dah ada lesen kereta, kenalah beli kereta ye tak. Bila dah ada kereta barulah ada awek. Auuummmm! Aku rasa awek sekarang memang demand taknak naik motor or public. Huhuhu..

Korang faham maksud aku kan? Ehem2!

Tapi sebenarnya, takde lesen pun dah boleh beli kereta. Cuma macam mana nak drive kalau takde lesen kan. Aku ada research dekat Google yang memang boleh lepas beli kereta tanpa lesen.

Ada kawan aku pulak cakap, kena ada lesen L baru boleh beli. Ada sorang lagi kawan aku cakap, eyhhh tak boleh lah beli kereta takde lesen. Aku rasa boleh je beli kereta macam-macam mana pun kan.

Cuma kita je lah yang kena pandai deal dengan orang jual kereta tu. Diorang punya komisyen besar gak tu jual kereta. So, pandai-pandai lah kita mintak dia buat kan. Hohoho!

Agak mencabar jugak bila dah berumur ni, macam-macam benda aku cuba buat sendiri. Terasa kembang hidung kalau accomplish. Hohoho.. Benda-benda macam ni memang kita kena amik tau weyyy!

Bukan macam anak orang kaya duduk mengangkang je kat rumah. Muahaha!