Belajar Edit Gambar Dengan Pantas

Hari ni aku nak ajar korang sikit belajar edit photoshop dengan pantas. Tapi korang bukan edit gambar dengan pantas sebab korang skill tinggi. Aku nak ajar dengan pantas bermaksud, disebabkan tanpa perlu install sopwer software dekat komputer korang. Nak install and open program Photoshop mesti lembab kan dalam PC korang. Hoho!

Ok kali ni aku nak memperkenalkan online photo editor , Photoshop.com . Tak payah install2 nih. Korang just browse web diorang je. Miahaha. Tapi takdelah banyak function sangat dekat situ. Cuma ianya sesuai untuk amatur macam korang. Bagi yang dah pro janganlah korang marah kalau terbaca apa yang aku bagitau ni. Huhuhu..

Function dalam Photoshop.com ni boleh jugak korang buat gambar yang menarik untuk awek korang. Cakaplah, tengok ni I edit gambar muka you yang banyak jerawat jadi dah tak banyak jerawat. Cantik kan sayang? Cantik kan? Muahaha! Dah kompom2 kena lempang terus. Miahaha! Korang pandai-pandailah nak cakap macam mana pun.

Kalau korang nak belajar photoshop dengan pantas, seelok-eloknya belajarlah dengan yang pakar. Join seminar ataupun kursus yang diorang anjurkan. Kalau dah power photoshop ni, macam-macam korang boleh buat dow. Serius! Siap boleh buat duit lagi satu dunia. Adalah lubuknya, nanti-nanti la aku bagitau korang. Ahaks!

28 thoughts on “Belajar Edit Gambar Dengan Pantas

  1. someone

    saya ada blog..tapi, saya bukan blogger cam awak..bese2 je..lama dh tak update..malulah nk bg..hehe…im not bro…hehe

    Reply
    1. Richie Post author

      haha.. ok2.. panggil akak lah..
      la.. apsal tak update.. rugi la..
      buat blog personal je for fun dulu..
      nanti blaja buat blog for money plak

      Reply
  2. kak ida

    nice banner……..tapi lawaks la sgt2…
    “kan best kalau dah kawin”?..kelakar tul..
    banner guna adobe photoshop gak eh?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge