Ilmu Pengasih Untuk Rapatkan Hubungan Dengan Si Dia

awek kekasih

Korang dah ade awek belum? Dah ada boyfriend? Korang dah kahwin? Tak kesah la korang yang mana-mana pun. Tapi mesti hubungan korang ada pasang surutnya.

Bagi yang belum pernah lagi berjumpa dengan pasangan yang sesuai, teruskan usaha mencari dan berdoa agar dapat bertemu dengan jodoh korang.

Mungkin korang belum dapat jodoh disebabkan beberapa ilmu yang korang tidak ketahui. Kadang-kadang ada yang orang yang terlanggar pantang larang ketika mencari jodoh.

linda jasmine que

Sekarang aku nak syorkan satu ebook dekat korang semua. Ebook ini adalah ebook mengenai Ilmu Pengasih. Oooopss! Jangan risau sebab ni bukan bomoh-membomoh. Ayat-ayat ini semuanya diambil daripada ayat suci Al-Quran. Ianya tidak menyimpang daripada akidah kita. Jangan risau ya!

Hampir separuh daripada ebook ini adalah ilmu turun-temurun daripada keluarga Sujairi S. Bukan senang nak korek rahsia turun-temurun ni. Apabila korang dah baca ebook ni, korang tidak perlu risau mengenai kos perbelanjaan untuk ambil hati kekasih atau isteri korang. Ada orang yang keluar duit beribu-ribu nak beli hadiah kan semata-mata nak pujuk.

Jika korang ingin mencari jodoh, korang boleh gunakan tips-tips yang ada di dalam ebook Ilmu Pengasih ni. Kalau sebelum ni korang tegur si dia berjuta kali pun dia tak respons, maybe dengan ilmu yang dipelajari daripada ebook ni korang tegur sekali je dia terus ajak kahwin. Ohohoh! Itu contoh je ok, bukan satu jaminan.

Tak salah pun akalu korang belajar ilmu ni, untuk korang juga. Bagi yang dah ada kekasih dan isteri pun tak salah beli ebook ni. Nanti takdelah awek, isteri atau suami korang lari kena kebas dengan orang lain. Nak ke jadi macam tu? Ish3! Boleh baca lebih lanjut di web Ilmu Pengasih ni.

10 thoughts on “Ilmu Pengasih Untuk Rapatkan Hubungan Dengan Si Dia

  1. ika

    salam, ika ada dpt tau yang u ade buat class untuk blogger.. betol ke?and kalo btl cm ne ek nk join?pastu cm ne nk follow ur blog?huhuh dok cari butang follower xde lak… ok visit me n waiting u for reply my comment… tq!

    Reply
    1. Richie Post author

      wassalam.. nak follow blog ni, kena isi nama n email dekat feedburner.. subscribe.. cuba tgok dkat sidebar 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge