Baru-baru ni Ed Hardy dah bukak satu lagi branch diorang dekat Suria KLCC, Malaysia. Korang boleh usyar butik Ed Hardy ni dekat 2nd Floor KLCC. Aku pun tak pernah pergi, tengok gambar je la. Muahaha! Aku takdelah hebat sangat dalam bab2 fashion ni tapi bagi aku design2 vintage Ed Hardy ni sedap mata memandang jugaklah. Aku rasa budak2 yang main Ebay dah tahu lama dah brand and barang2 Ed Hardy ni. Yelah masing2 nak cari makan buat duit Ebay masa tu. Jual mousepad gambar Ed Hardy punya design lepas tu guna dropshipper Arstnow. Kencang poket masing2 masa tu ye tak. Hohohoh.. :P

Selepas pemerhatian aku mengusyar gambar2 grand opening butik Ed Hardy pertama dekat Malaysia ni, kira meriah jugaklah kan. Ya lah, Ed Hardy one of the most popular brand dekat dunia ni kan. Ramailah artis yang turun padang sekali, nanti kalau tak turun padang takut kena kutuk pulak kan dengan member2 artis yan lain. ” Weyh, kau tak UP TO DATE dowh. “ Hahaha.. Ramai artis yang try2 barang Ed Hardy dekat butik tu tapi tak taulah diorang beli ke tak. Mana tau diorang pun mintak dapat free ke sponsor ke. Muahahaha!

Persembahan grand opening by Altimet and Ning Baizura

Qabil Ambak pun layan baju Ed Hardy tapi nampak kureng.

Geram jugak poit tengok baju-baju diorang ni. Tapi takdelah semua yang lawa sebab lain orang lainlah onion opinion dia kan. Kalau ada yang cakap semua baju Ed Hardy cun2 memang dia just pandang brand je lah bukan quality dan design benda tu. Aku sudi memanggil orang macam tu BENGAL. BEBAL+SENGAL … Hahaha. Just kidding. Sebab aku tengok ade je design2 Ed Hardy ni yang aku boleh beli dekat pasar malam sehelai baru RM5 kot. Muahahah!

Lepas ni korang try lah beli baju untuk girfriend or boyfriend korang dekat pasar malam pastu cakap , ” Ni i beli dekat butik Ed Hardy tau. 2nd Floor KLCC. Haaaa.. I tau tempat dia.” Label dekat belakang baju tu korang jahit sendiri je bagi nampak unik sudah.. Haha.. Yela, design2 Ed Hardy kan pelik2 sikit. Kalau korang ada duit lebih tu, datanglah usyar2 baju Ed Hardy ni sehelai dua. Tak payah beli banyak2 pun takpe. Sekadar memenuhi citarasa korang. Kalau duit tengah sangap tu tak payah la beli, membebankan pulak nanti. Bukan penting sangat pun.

Memang sesiapa pakai barang2 Ed Hardy yang betul2 sesuai dengan diri masing2 mesti nampak smart or HOT gila. Owh, apsal lah budak2 perempuan Seremban kurang pakai baju2 macam ni. Hehehe.. Bukan apa, saja nak tengok kan. Bukan nak tengok benda lain pun. Apa salahnya sekali sekala tukar fesyen. baru up sikit macam budak2 perempuan yang selalu lepak dekat Darussalam Subang 15. Muahahaha! Roar!! Aummm!!

Jom tengok gambar2 artis kita pakai barang2 Ed Hardy ni. Ayuh!!

SEARCH memang nampak garang dengan Ed Hardy

Chef Wan bijak memilih :P Clean and Simple

Edrie Hashim memang smart!

Korang pikir sendirilah.. Haha!

Joe Flizow mungkin perlu beli yang lain.

Nasha Aziz.. Aummmmm! Memang baik!

Owh tidak! Roslin Hashim memang tak boleh belah dengan style ni. Maca orang &*^*^%&^.