Apa Jadi Kalau Awek Kencing Berdiri?

Apa lah jadi kat dunia ni kalau seorang awek kencing berdiri? Hohoho.. Tapi aku percaya ada awek yang dah cuba untuk kencing berdiri. Mesti ada punyalah nak try benda-benda macam ni. Hohoho.. Kalau tak silap aku, dulu ada kilang yang keluarkan produk untuk memudahkan seorang awek kencing berdiri.

Maybe untuk keadaan yang tergesa-gesa kan. Kang tiba-tiba ada orang nampak, sape yang tengah mencangkung tu? Haha.. Tak ke malu diorang nanti. Tapi bagi orang Islam, benda-benda macam ni boleh buat kalau dalam keadaan keadaaan darurat sahaja ok.

Besar kesannya kalau seorang awek sewenang-wenangnya kencing berdiri. Nanti diorang mesti berasa dah setaraf dengan seorang lelaki. Apa lelaki boleh buat, diorang pun boleh buat. Makin ramai jugaklah pengkid lepas tu, sebab diorang boleh masuk toilet and kencing berdiri. Wohoho!

25 thoughts on “Apa Jadi Kalau Awek Kencing Berdiri?

  1. Kawamura-san

    Kalau bertudung kencing begini, saya akan pengsan serta merta kerana tak diajar oleh mak-bapak serta jahil agama. Kalau free hair dan seksi tu lain cerita dan boleh diterima kerana keseksiannya.

    Bagi aku, kalau free hair dan seksi kencing cangkung, nampaklah perempuan ni sangat-sangat tak seksi serta buruk kalau kencing cangkung, maka wajarlah perempuan free hair dan seksi kencing berdiri kerana membezakan perempuan seksi dengan perempuan menutup aurat. Saya rasa kalau perempuan Melayu free hair (tak pakai tudung) dan amoi kencing berdiri, mereka akan nampak lebih seksi serta lebih menawan.

    Sama seperti perempuan merokok, perempuan merokok sangat-sangat tidak seksi.

    Reply
    1. Kawamura-san

      Aku canggah sedikit petikan ini

      “Besar kesannya kalau seorang awek sewenang-wenangnya kencing berdiri. Nanti diorang mesti berasa dah setaraf dengan seorang lelaki. Apa lelaki boleh buat, diorang pun boleh buat. Makin ramai jugaklah pengkid lepas tu, sebab diorang boleh masuk toilet and kencing berdiri. Wohoho”

      Bagi aku, antara kesan ialah perempuan sebegini akan menuntut tandas khas mereka, maka ada 2 tandas perempuan. Satu untuk tandas perempuan biasa dan satu tandas perempuan seksi.

      Pengkid pun tak akan berlaku tetapi membentuk budaya baru membezakan perempuan seksi dengan perempuan biasa.

      Pengkid akan berlaku sama seperti pondan iaitu dari emosi diri mereka. Perempuan menjadi pengkid akibat didiskriminasi oleh lelaki serta cemburu keistimewaan lelaki seperti ganas, bersasa dan sebagainya tetapi taklah sampai nak buang payu dara. Membenci lelaki akibat putus cinta juga mendorong menjadi pengkid. Ianya sama seperti pondan. Lelaki ingin jadi pondan akibat keistimewaan perempuan mereka cemburui seperti datang bulan, bersolek dan sebagainya tetapi taklah sampai mengimplan payu dara.

      Pondan yang saya tahu mereka semuanya simpan jambang dan masih mengamalkan cara hidup lelaki normal cuma cara cakap lembut, tangan lembik auw. sama macam pengkid, mereka masih hidup cara perempuan normal cuma kasar macam jantan, gemar menumbuk.

      Reply
  2. Pingback: Gadis Malaysia Bukan Mainan Lelaki Lombok • RidzuanRichie.com

  3. Pingback: Lelaki Suka Karipap, Perempuan Suka Pisang • RidzuanRichie.com

  4. zieqa

    kn ada perempuan ya kencing berdiri cuma x penah nampak je….nak tegok ke perempuan yang kencing berdiri tp jgan terkejut plak nanti…haha

    Reply
  5. zieqa

    bleh ape perempuan kencing berdiri tp x penah nampak lah….tp klauw perempuan kencing berdiri x rase pelik ke sbb perempuan mne ada batang…lg pon bkan ye korang tahu pon perempuan kencing mcm ne sbb kn msuk dlm bilk air…hahaha

    Reply
  6. pengembara kehidupan

    sebenanya cara kencing memancut zaman kini bagi lelaki adalah cara org kafir & sekular..lelaki mereka memang kesemuanya memancut & xcebok..hanya buka zip,keluarkan batangnya terus pancut..lps habis je terus tutup semula..belah..tapi bagi org islam,pengaruh budaya mereka itu diterapkan dlm kehidupan kita..& mnjd budaya semua lelaki yang jahil agamanya tntng budaya syaitan itu…kerana tlh diterapkan sejak kecil..krn budak kecil mudah utk ikut apa2 yg dilihat & diajarkan sesuatu perkara..ia xdpt bezakan mana yg baik & buruk..abis bila memang suasana sekeliling memang bgtu sehingga xtahu kencing cangkukng..hanya tahu nak kencing mesti memancut & di sekolah awam, bermula sekolah rendah utk tandas lelaki tlh disediakan tmpat kencing pancut yg hanya tembak kat dinding & ada longkang kecik je utk air kencing tu ngalir..hanya didning utk tmpat memancut..buka zip,keluarkan batang & pancut saja..lps habis terus masukkan semula batang tu dlm seluar yg masih ada saki baki kencingnya yang menitis di hujungnya ke dlm seluar dlm(bagi kanak2 yg pakai seluar dlm)…kadang masih ada kencing yang nak keluar selepas habis krn d dlm saluran itu tersekat..maka kencing itu keluar setelah batang dimasukkan semula ke dlm seluar..maka air kencing td tlh mengenai pakaian,lalu ia berada dlm keadaan najis..maka bagaimana utk bersoalat?)..krn sekolah awam itu bercampur pelbagai bangsa..maka ada non muslim..maka non muslim dengan cara mereka kencing bgtu krn mereka xbersolat & bukan agama Islam..jd utk bersolat kena sentiasa berada dlm keadaan bersuci dpd sebarang NAJIS..jd budaya(kencing memaancut) ni tlh mnjd amalan mereka(kafir)..malah ibu2 mereka..kakak2 mereka apatah lagi bapak2 mereka memang mngajarkan n seboleh2nya mewajibjikan kaum lelaki mereka kencing pancut & menganggap perkara yang normal & bernama lelaki klo kencing pancut…sbb itu org bukan muslim ..memang kesemuanya,xtrkecuali..jngnlh tiru n ikut budaya mereka….krn mereka x bersolat..ttpi,org islam itu bersolat..jd bila kita kencing memancut tanpa cebok,maka solat kita xditerimaNya..krn kita dlm keadaan bernajis..spt wanita yg dtg haid..ketahuilah saudara2ku sekalian!,krn budaya barat ini tlh menular ke dlm masyarakat islam sejak kecil..& bagi mereka yg x fhm & jahil agamanya,x tahu tntng ini akan menganggap itu adalah normal & memang cara lelaki kencing..jd semua golongan mnjd pengaruh budaya..diracuni fikirannya dgn budaya nagatif ini..jika di tandas awam lelaki tu,tmpt utk memancut ada pelbagai..ttpi kesemuanya xmneyediakan paip utk bersuci batang dpd najis..patah lagi yg jenis hanya di dinding & longkang kecil shj & secara terbuka memancut..bukak zip..keluarkan batang yang boleh dilihat oleh org lain & pancut di dinding yang boleh memercikkan najis itu ke pakaian..lalu habis pancut sja krn tiada disediakan air utk cebok (memang disuruh bgtu pun.krn org kafir mencut cm 2 jd mereka nak kita ikuti budaya mereka supaya kita sentiasa sesat dpd jlnNya)..& terus memasukkan semula batang tu yg masih ada najis kencing ke dlm seluar dlm..malah air kencing lelaki tu bukan terus habis ya, titisan2 yang masih ada d dlm saluran zakar dpd atas itu akan turun selepas kencing dlm beberapa saat kemudian..sbb tu Nabi(S) menyuruh kita selepas kencing berdehem 3kali supaya tiada lagi air kencing yg trtinggal krn akan dibawa utk g bersolat..maka sekiranya kita ikut budaya kafir spt itu,maknanya kita smalah mcm mereka..xsolat…krn solatnya x diterima Allah..hakikatnya kafir..maka renungilah kita bersma2..maka di sini,wanita2 islam yg ada iman lagi..tegurlah & jarkanlh adek beradek laki,suami2 atau kaum laki kamu akan hal ini..supaya mereka sedar..krn mereka adalah yg memimpin kamu sbg suami..ttpi,jika suami sbg ketua itu xbaik dlm agamanya/solatnya..bagaimana utk memimpin kita ke jln SyurgaNya spt yg dipertanggungjawabkan oleh Allah ke ata skaum adam..bagi lelaki,kamu yg bergama Islam..kita adlah bersolat..jika kita solat dlm keadaan najis bagaimana solat kita itu..sama juga spt wanita yg dtg haid..bagaimana jika mereka bersolat dlm keadaan haid??..sama2 kita perbaiki kelemahan2 kita.. jngnlh kamu mengamalkan cara kehidupan org2 kafir malkan_FIRMANNYA…(INIKAN LAGI SI PUMPUAN ISLAM PULAK NAK IKUT TREND SYAITAN BARU MEREKA NI..BAGAIMANA TNTANG SOLAT..MAKA MURKA ALLAHLAH YG KITA DPT..& SEMAKIN MEMPERCEPATKAN DTGNYA HARI KIAMAT KRN ALLAH DAH TRLALU BENCI KPD HAMBANYA YG BERBUAT KEMUNGKARAN..BALA AKAN TURUN..KRN GAGAL UTK MEMASTIKAN SOLAT AKAN DITERIMANYA..)

    Reply
  7. jimmy

    aq suka tgk pmpuan kencing berdiri..aq pena tgk awek kencing berdiri..mmg bruk gila..air meleleh dkat peha..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge